053 2032 136

Gezocht: ben jij die gedreven zzp’er met ervaring in het sociaal domein?

Regelmatig vragen gemeenten ons om deskundige medewerkers. SDO Support bemiddelt voor functies in het sociaal domein. Of een gemeente nou behoefte heeft aan een projectleider, kwaliteitsmedewerker, business controller of administratief medewerker: wij helpen ze aan een passende medewerker. Wij werken alleen met professionals die ervaren zijn binnen de Wmo en Jeugdwet.

Ben jij zo’n gedreven zzp’er met ervaring in het sociaal domein en wil je dat SDO Support voor je bemiddelt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar goede zzp’ers. Na een kennismakingsgesprek nemen we je op in ons bestand of brengen we je direct in contact met een gemeente.

Informatie & aanmelden

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en wil je door SDO Support worden doorgeleend aan gemeenten? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@sdo-support.nl.Wil je meer weten over SDO Support? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact op met Carlijn Metternich of Tessa Gilbers. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 203 21 36.

Bericht geplaatst op 30 juni 2019