053 2032 136

Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te gaan over de zorg of ondersteuning die zij ontvangen (met name Hulp bij het Huishouden vanuit de Wmo)? Schroom je niet om hiervoor te reizen door Nederland (met name naar gemeenten in Noord Nederland) en werk je graag samen met collega’s aan een goed resultaat? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?
Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Om die reden willen we ons team graag uitbreiden en zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven “Huisbezoeker Wmo”. Je werkdagen worden volledig in overleg ingepland. Zo kun je elke week 1 of 2 dagen ingepland worden, maar is 1 dag per twee weken ook bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Als huisbezoeker word je ingezet om huisbezoeken uit te voeren bij cliënten die zorg of ondersteuning ontvangen van de gemeente. Dit zijn gemeenten door heel Nederland. Op dit moment zijn we op zoek naar huisbezoekers voor projecten gericht op Hulp bij het Huishouden vanuit de Wmo. In overleg kun je twee dagen achter elkaar worden ingezet en overnacht je, in geval van een lange reistijd, in een hotel. Tijdens een huisbezoek stel je meerdere vragen over de geleverde voorziening en beoordeel je middels een vastgestelde methodiek of de meest gebruikte ruimten in de woning schoon en leefbaar zijn.
Een interne training bij SDO Support maakt deel uit van de inwerkperiode. Ook zal een nieuwe medewerker eerst meelopen met een ervaren medewerker.

De activiteiten
– Interviewen van cliënten in hun eigen leefomgeving
– Schouwen van een woning middels een vastgestelde methodiek
– Zelfstandig meerdere afspraken op een dag uitvoeren
– Juist verwerken van gegeven antwoorden op de vooraf bepaalde vragen

Wat verwachten we van jou?
– Jij bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma (we hebben een voorkeur voor iemand met een zorg- of sociaal pedagogische achtergrond)
– Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
– Jij bent communicatief sterk
– Jij kunt gestructureerd en onder druk werken
– Jij hebt een flexibele instelling en kunt inventief en zelfstandig optreden
– Jij bent een hele dag beschikbaar en een werkdag incl. reistijd is soms van 07:00 tot 19:00 uur
– Je staat ervoor open door Nederland te reizen, eventueel inclusief overnachtingen
– Jij gaat integer en diskreet om met vertrouwelijke informatie
– Je bent representatief
– Je hebt affiniteit met verschillende doelgroepen
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?
Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo word je opgenomen in een multidisciplinair team van onderzoeksmedewerkers, kun je zelf aangeven wanneer je ingezet wil worden, rijd je met een poolauto van de organisatie naar de diverse afspraken en kun je deelnemen aan diverse interne trainingen. Ook wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling in de vorm van coaching gesprekken. En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv  naar info@sdo-support.nl. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met Tessa Gilbers of Carlijn Metternich. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 203 21 36.