053 2032 136

Vacature: Onderzoeksmedewerker Wmo (augustus t/m december)

Oproepbasis, minimaal 1 dag per week inzetbaar

Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te gaan over de zorg of ondersteuning die zij ontvangen (met name Hulp bij het Huishouden vanuit de Wmo)? Schroom je niet om hiervoor te reizen door Nederland (soms zelfs inclusief overnachting) en werk je graag samen met collega’s aan een goed resultaat? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Daarnaast zijn door corona veel onderzoeksprojecten verschoven naar dit najaar. Om die reden willen we ons team graag uitbreiden en zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven onderzoeksmedewerker Sociaal Domein, minimaal 1 dag in de week inzetbaar voor onze onderzoeksprojecten van augustus t/m december 2021. Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wat ga je doen?

Als onderzoeksmedewerker word je ingezet om huisbezoeken uit te voeren bij cliënten die zorg of ondersteuning ontvangen van de gemeente. Dit zijn gemeenten door heel Nederland. Op dit moment zijn we enkel op zoek naar onderzoeksmedewerkers voor projecten gericht op Hulp bij het Huishouden vanuit de Wmo. Voor sommige projecten overnacht je in een hotel. Daarnaast kun je ook ingezet voor planningswerkzaamheden. Tijdens een huisbezoek stel je meerdere vragen over de geleverde voorziening en beoordeel je middels een vastgestelde methodiek of de meest gebruikte ruimten in de woning schoon en leefbaar zijn.
Een interne training bij SDO Support maakt deel uit van de inwerkperiode. Ook zal een nieuwe onderzoeksmedewerker eerst meelopen met een ervaren medewerker.

De activiteiten

– Ondervragen van cliënten in hun eigen leefomgeving
– Schouwen van een woning middels een vastgestelde methodiek
– Zelfstandig meerdere afspraken op een dag uitvoeren
– Juist verwerken van gegeven antwoorden op de vooraf bepaalde vragen
– Inplannen van onderzoeken

Wat verwachten we van jou?

– Jij bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma (we hebben een voorkeur voor iemand met een zorg of pedagogische achtergrond)
– Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
– Jij bent communicatief sterk
– Jij kunt gestructureerd en onder druk werken
– Jij hebt een flexibele instelling en kunt inventief en zelfstandig optreden
– Je staat ervoor open door Nederland te reizen inclusief overnachtingen
– Jij gaat integer en diskreet om met vertrouwelijke informatie
– Je bent representatief
– Je hebt affiniteit met verschillende doelgroepen
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?

Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo word je betrokken bij het opstellen van de planning en worden ontbijt, lunch en avondeten verzorgd als sprake is van hotelovernachtingen. Ook rijd je met een poule-auto van de organisatie naar de diverse projecten. Daarnaast werk je op een inspirerende werkplek in de Spinnerij Oosterveld: een oude textielfabriek die nu onderdak biedt aan veel jonge en innovatieve bedrijven. Ook wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling in de vorm van coaching gesprekken. En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 14 juni 2021 naar info@sdo-support.nl. De gesprekken vinden plaats op 22 en 24 juni. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met Tessa Gilbers of Amaal Shamari. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 203 21 36.

Vacature: Onderzoeksmedewerker Wmo (augustus t/m december)