053 2032 136

Vacature: Projectcoördinator Sociaal Domein (28-38 uren)

Affiniteit met (financiële) administratie, data-analyse en procesoptimalisatie

Rust jij niet voordat de klant tevreden is, begrijp je dat datagedreven werken een múst is om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen, vind je het leuk om gemeenten te ontzorgen en werk je graag samen met je collega’s aan een goed resultaat? Dan ben jij degene naar wie we op zoek zijn!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?
Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Oftewel: we groeien! Om die reden willen we ons team graag uitbreiden en zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectcoördinator Sociaal Domein. Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wat ga je doen?
Als projectcoördinator ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van projecten in het Sociaal Domein. In eerste instantie word je ingewerkt op de uitvoering van de (financiële) backoffice administratie van gemeenten. Vanuit hier zal je steeds meer een coördinerende rol krijgen. Hierbij verwachten wij van jou dat je processen overziet, verantwoordelijk bent voor de controleprotocollen en ons dashboard met monitoringsgegevens door ontwikkelt. Daarnaast word je ingezet om data te analyseren die wordt verkregen vanuit onze kwaliteitsonderzoeken. Het uitbreiden van je takenpakket is afhankelijk van de kennis en kunde die je meebrengt en de wijze waarop je je ontwikkelt. We zijn een organisatie in ontwikkeling en elke medewerker is hier onderdeel van. Eigen initiatieven en het inbrengen van nieuwe ideeën worden gestimuleerd.

We zijn op zoek naar een projectcoördinator die in eerste instantie intern op onze eigen locatie werkzaam is. In de toekomst word je mogelijk ingezet op andere locaties, afhankelijk van de opdrachtgever.

Wat verwachten we van jou?
We verwachten van jou dat je:

  • enthousiast bent en het leuk vindt in een dynamische omgeving te werken;
  • affiniteit hebt met administratieve- en financiële processen in het sociaal domein;
  • kennis hebt van databronnen en in staat bent data te verzamelen, databestanden te koppelen en beschikbare informatie hieruit inzichtelijk te maken (o.a. door visualisaties);
  • open en duidelijk communiceert en klantgericht bent;
  • een goede beheersing hebt van Excel en Word;
  • nauwgezet, gestructureerd en onder druk kunt werken;
  • een werk- en denkniveau hebt op minimaal hbo-niveau;
  • in het bezit bent van een rijbewijs B;
  • integer en discreet omgaat met vertrouwelijke informatie;
  • actief meedenkt in het verbeteren van functionele- en bedrijfsprocessen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo werk je op een inspirerende werkplek in de Spinnerij Oosterveld: een oude textielfabriek die nu onderdak biedt aan veel jonge en innovatieve bedrijven. Ook wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling in de vorm van coaching gesprekken. En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 4 december 2023 naar info@sdo-support.nl. De gesprekken vinden plaats op 7 en 11 december. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met een van onze collega’s. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 053 – 203 21 36.