053 2032 136

Vacature: Projectondersteuner sociaal domein (20 - 28 uur)

Rust jij niet voordat de klant tevreden is, snap je dat goed geregelde zorg belangrijk is, vind je het leuk om gemeenten te ontzorgen en werk je graag samen met je collega’s aan een goed resultaat? Dan ben jij degene naar wie we op zoek zijn!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Oftewel: we groeien! Om die reden willen we ons team graag uitbreiden en zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectondersteuner in het sociaal domein. Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wat ga je doen?

Als projectondersteuner ben je één van onze stabiele krachten op kantoor. Daar waar collega’s verspreid zitten door heel Nederland, word jij structureel ingezet op dagelijks uit te voeren werkzaamheden bij ons op kantoor. Je ondersteunt in de administratie werkzaamheden die bij een backoffice in het sociaal domein komen kijken. Zo verwerkt je dagelijks GBA mutaties (Gemeentelijke basis administratie), administreer je zorgtoewijzingen, controleer je facturen en andere voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Dit alles doe je in ondersteunende applicaties, speciaal ontworpen voor dit domein.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:
• enthousiast bent en het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken;
• affiniteit hebt met administratieve werkzaamheden;
• een werk- en denkniveau hebt op mbo-niveau;
• interesse hebt in het sociaal domein;
• minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent;
• nauwgezet en gestructureerd kunt werken;
• integer en discreet omgaat met vertrouwelijke informatie;
• goede focus kunnen houden bij repeterende werkzaamheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo werk je op een inspirerende werkplek in de Spinnerij Oosterveld: een oude textielfabriek die nu onderdak biedt aan veel jonge en innovatieve bedrijven.
En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 16 maart 2020 naar info@sdo-support.nl. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met Carlijn Metternich of Tessa Gilbers. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 203 21 36.