053 2032 136

Vacature: afstudeerplek in het Sociaal Domein

Zoek jij: Een afstudeerplek bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wat ga je doen?

Als afstudeerder mag je, met begeleiding vanuit SDO Support, aan de slag met je eigen onderzoek naar een onderwerp waarnaar op dat moment binnen de organisatie behoefte is. Het betreft een marktonderzoek inclusief businesscase.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:
• enthousiast bent en het leuk vindt in een dynamische omgeving te werken
• affiniteit hebt met het sociaal domein en marktonderzoek
• open en duidelijk communiceert
• nauwgezet, gestructureerd en onder druk kunt werken
• integer en discreet kunt omgaat met vertrouwelijke informatie

Wat hebben wij jou te bieden?

Je werkt op een inspirerende werkplek in de Spinnerij Oosterveld: een oude textielfabriek die nu onderdak biedt aan veel jonge en innovatieve bedrijven. Ook wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling in de vorm van coaching gesprekken.
En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie

Wil je meer weten over ons en/of het afstudeeronderzoek? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel met Carlijn Metternich of Tessa Gilbers. Telefonisch bereikbaar via 053-2032136.

Wil je solliciteren? Stuur je CV en korte toelichting uiterlijk zondag 31 januari naar info@sdo-support.nl