053 2032 136

Vacature: Startend projectcoördinator Wmo/Jeugd (28 - 38 uur)

Rust jij niet voordat de klant tevreden is, snap je dat goed geregelde zorg belangrijk is, vind je het leuk om gemeenten te ontzorgen en werk je graag samen met je collega’s aan een goed resultaat? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Oftewel: we groeien! Om die reden willen we ons team graag uitbreiden en zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectcoördinator Wmo/Jeugd. Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als startend projectcoördinator ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van projecten in het sociaal domein. Bij nieuwe projecten start je deze samen op met je manager. Je start in de uitvoering waarbij je direct meedenkt met procesverbeteringen en waarbij je projectdoelstellingen bewaakt. In het begin met een duidelijke sturing vanuit je manager of een senior projectcoördinator. Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheden met als einddoel eigen projecten. Voor nieuwe opdrachten zijn we op zoek naar een projectcoördinator die in eerste instantie intern op onze eigen locatie werkt. In de toekomst werk je ook op andere locaties, afhankelijk van de opdrachtgever.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:
• enthousiast bent en het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken;
• affiniteit hebt met administratieve processen en het sociaal domein;
• communicatief sterk en klantgericht bent
• een uitstekende beheersing hebt van Excel en Word
• nauwgezet, gestructureerd en onder druk kunt werken
• een werk- en denkniveau hebt op hbo-niveau;
• in het bezit bent van een rijbewijs B en geen probleem hebt met het reizen door heel Nederland
• minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent;
• integer en discreet omgaat met vertrouwelijke informatie;

Wat hebben wij jou te bieden?

Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo werk je op een inspirerende werkplek in de Spinnerij Oosterveld: een oude textielfabriek die nu onderdak biedt aan veel jonge en innovatieve bedrijven.
En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie

Sollicitatie & informatie
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 30 september 2019 naar info@sdo-support.nl. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met Carlijn Metternich of Tessa Gilbers. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053 – 203 21 36.

Bericht geplaatst op 30 augustus 2019