053 2032 136

Online kennissessie kwetsbare jeugdigen in de overgangsfase naar volwassenheid

Bent u werkzaam in het Sociaal Domein als Wmo consulent, Jeugd consulent of beleidsadviseur en (in)direct betrokken bij het bieden van passende (vervolg)ondersteuning aan jeugdigen in de fase naar volwassenheid (16-27 jaar)? Dan nodigt SDO Support u graag uit voor de online kennis-sessie kwetsbare jeugd in de overgangsfase naar volwassenheid.

SDO Support toont de uitkomsten van kwalitatief onderzoek naar de ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ก๐จ๐ž๐Ÿ๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ข๐ ๐ž๐ง in de overgangsfase naar volwassenheid en onderzoek naar een ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ ๐ซ๐š๐ฅ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  tussen Wmo- en Jeugdconsulenten. Aan de hand van een concreet stappenplan geeft SDO Support advies voor een passende aanpak in de praktijk. Daarnaast biedt de kennissessie ruimte om ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง met als doel:

“๐‡๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ข๐ง๐  ๐š๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐Ÿ๐š๐ฌ๐ž ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฐ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ข๐”

  • 24 November 2020
  • 14:00 tot 16:00 uur
  • Online
  • Gratis
  • Wmo/jeugd consulent of beleidsadviseur
Aanmelden

Programma

Opening Introductie van het thema
Inbreng kennis Door presentatie van uitkomsten kwalitatief onderzoek
Praktijk Door inbreng praktisch stappenplan en interventie gericht op de jeugdige
Dialoog Aan de hand van praktische vraagstukken
Evaluatie Korte evaluatie en afsluiting