053 2032 136

"We zoeken een vervanger, die goed bekend is in het sociaal domein."

“Vanochtend hebben we bericht gekregen dat onze meest ervaren medewerker een paar weken, of misschien zelfs maanden, thuis zit vanwege ziekte. Hoe kunnen we zo snel mogelijk aan een ervaren vervanger komen, die goed bekend is met het sociaal domein?”

Ten eerste is bovenstaande situatie heel vervelend voor de medewerker die het betreft. Maar ook als werkgever krijg je ineens te maken met een situatie waarvoor je een oplossing zoekt. Zeker bij het plotseling uitvallen van een ervaren kracht is het niet makkelijk om de continuïteit en kwaliteit van de werkzaamheden te kunnen waarborgen. In zo’n situatie zijn wij graag bereid om in te springen. Een van onze ervaren krachten kan ervoor zorgen dat er voor de burgers niets merkbaar is van de uitval van uw medewerker.

Wij geven graag wat extra's

Door onze jarenlange ervaring bij diverse gemeenten, voelen wij ons snel ergens thuis. Bij de uitval van een ervaren kracht vraagt het overnemen van het werk nog wat meer dan normaal. Dat is voor ons geen probleem. Wij willen niet enkel ‘handen leveren’, maar ons doel is dat het naderhand merkbaar is dat we zijn geweest. Dat er bijvoorbeeld een effectiviteitsslag is gemaakt in de uitvoering of op zijn minst dat het voor derden niet merkbaar is geweest dat er een ervaren kracht is uitgevallen.

Snel inspelen op uw vraag

Wanneer u ons belt, kijken wat uw wensen zijn. Wij kijken welke medewerker van ons beschikbaar is en stellen jullie aan elkaar voor. Afstand is voor ons geen probleem. SDO Support is gevestigd in Enschede, maar we hebben al in bijna alle provincies binnen Nederland gewerkt.

“We kijken terug op een geslaagde samenwerking. In een periode van ongeveer vijf maanden hebben Robbert, Kelly en Tessa een vertrouwensband ontwikkeld. We zagen ze meer als collega’s dan als externe medewerkers. Je wordt alleen maar collega’s op het moment dat je je aansluit bij de organisatiecultuur en als je als externen meerwaarde levert. En dat gebeurde zeker: er zijn problemen opgelost en resultaten behaald.”

Harry Woltring, algemeen directeur bij GR Peelgemeenten in Deurne

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over onze mogelijkheden voor detachering en het actuele detacheringsaanbod vindt u onder het tabblad “Wat kunnen wij voor uw gemeente doen?”. Of neem contact met ons op. U kunt ons bellen (T 053 203 21 36) of mailen (info@sdo-support.nl) voor meer informatie. Voor een antwoord op uw specifieke vragen kunt u vragen naar Tessa Gilbers. We spreken graag met u!