053 2032 136

Definitieve programma Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd 2024

Zoals reeds aangekondigd organiseren wij op donderdag 7 november 2024 de vierde editie van de Nationale Bijscholingsdag administratie Wmo/Jeugd. Het programma voor dit jaar is vastgesteld!

Inmiddels hebben zich al velen aangemeld. Het belooft weer een mooie dag te worden met leerzame thematafels en workshops, inspirerende sprekers, waaronder Harmjan Vedder, Wethouder van gemeente Enschede. Tussendoor is voldoende tijd om kennis te maken en ervaringen te delen met medewerkers van andere gemeenten.

In de ochtend kun je kiezen uit verschillende thematafels. Tijdens deze thematafels worden diverse onderwerpen besproken die betrekking hebben op het thema van de betreffende tafel. In de middag kun je kiezen uit workshops die aansluiten bij diverse interesses en vaardigheden gerelateerd aan het werkveld. Ook kun je, net als voorgaande jaren, strijden voor de privacy bokaal. Ben jij degene die het meeste weet rondom privacy? Dan neem jij dit jaar de bokaal mee naar het (gemeente)huis.

Kortom: Werk je bij een gemeente in een administratieve functie binnen de Wmo en/of Jeugdwet? Dan wil je deze Nationale Bijscholingsdag niet missen!

Het Sociaal Domein ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Als medewerker administratie Wmo/Jeugd vervul je een belangrijke rol in de uitvoering. Om het werk gedegen en efficiënt te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat je op de hoogte bent én blijft van alle ontwikkelingen. Deze Nationale Bijscholingsdag vindt daarom jaarlijks plaats. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Programma

Opening en introductie van de dag
Ontwikkelingen Sociaal Domein 2025
Thematafels
(keuze uit één thematafel)
Pauze inclusief uitgebreide lunch
Plenaire presentatie
Workshops (keuze uit één workshop)
Quiz over Privacy
Afsluiting met terugblik op de dag

De Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd 2024 wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. de SVB, het CAK, Centric, Pinkroccade, Hanco van Tol, Medipoint en Yong B.V.

Zie hieronder de uitnodiging inclusief aanmeldlink en de algemene voorwaarden.

Uitnodiging Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd  2024

Algemene voorwaarden deelname Nationale Bijscholingsdag