053 2032 136

Uniek in zijn vorm: Training en opleiding in het Sociaal Domein

Onze trainingen en opleidingen richten zich specifiek op het sociaal domein! In de praktijk doen wij veel kennis op. Deze kennis willen we graag optimaal benutten, zodat we samen met uw gemeente kunnen werken aan grip binnen het sociaal domein. Onze opleidingen sluiten precies aan op de dagelijkse praktijk. De docenten werken in het sociaal domein en weten dus goed waar je allemaal mee te maken krijgt op de werkvloer.

Onze opleidingen

Onze opleidingen zijn uniek in zijn vorm. U krijgt les van deskundige docenten die zelf werken in het sociaal domein. Zij zijn hierdoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. De lesstof is een combinatie van theorie en praktijk. Daarnaast maken we gebruik van best practices. Er zijn diverse opleidingen (ook maatwerk) mogelijk.

Heeft uw gemeente specifieke wensen, bijvoorbeeld dat we de opleiding op uw werkplek geven of inzoomen op een specifiek onderwerp? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en maken een passende offerte voor u. Inmiddels hebben we al veel in compagnie trainingen verzorgd, hieronder een greep uit de onderwerpen:

  • Samenwerken in het Sociaal Domein
  • Effectiever en efficiënter werken
  • Overzichtelijke werkinstructies schrijven
  • Interne controles uitvoeren
  • Inzicht in eigen werkprocessen

Kijk in onze agenda voor het actuele aanbod van onze (standaard) opleidingen.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Aanmelden & vragen

U kunt zich aanmelden voor een opleiding via de agenda op deze website.

Heeft u vragen ? Bel (T 053 203 21 36) of mail (opleidingen@sdo-support.nl) voor meer informatie of het bespreken van uw specifieke wensen. U kunt vragen naar  Mike Huiskes of  Shirley Veld. We spreken graag met u!

Mike Huiskes Projectcoördinator Sociaal Domein
Shirley Veld Projectcoördinator Sociaal Domein