053 2032 136

Ervaringen Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd 2022

Wij hebben deelnemers van de Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd 2022 gevraagd hoe zij deze dag hebben ervaren. Hierop hebben we zeer positieve reacties mogen ontvangen. We zijn hier erg blij mee want het uitgangspunt van deze dag is om medewerkers Administratie Wmo/Jeugd in het zonnetje te zetten en een fijne, leerzame dag te bezorgen. Hieronder een greep uit de reacties:

“De dag was goed verzorgd. De workshops waren interessant, de lunch was lekker en de organisatoren waren erg vriendelijk.”

“Het was fijn om met collega’s administratie Wmo/Jeugd uit het hele land te spreken en te horen hoe iedereen werkt. Zo kunnen we leren van elkaar als collega’s.”

“Het enthousiasme van de organisatie, gecombineerd met interessante kennisdeling maakt dat ik volgend jaar zeker weer wil gaan. Ik verheug me daar nu al op!”

Ook dit jaar organiseren we in november wederom de Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Heb je suggesties voor workshops/onderwerpen die je interessant vindt? Wij horen het graag!