053 2032 136

LEAN in het Sociaal Domein

Onlangs hebben we een training LEAN in het sociaal domein gevolgd. We zijn weer helemaal up-to-date, zodat we gemeenten optimaal kunnen ondersteunen!

Onze medewerkers zijn betrokken bij diverse advies- en verandertrajecten in het Sociaal Domein. Ze ondersteunen gemeenten onder andere bij het creëren van korte samenwerkingslijnen tussen front- (mid-) en backoffice en tussen uitvoering en beleid en bij het realiseren van een integrale aanpak. Om gemeenten hierbij goed te kunnen ondersteunen en adviseren, is het belangrijk dat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent verandermanagement. Een onderdeel van deze ontwikkelingen is LEAN in het sociaal domein. Het betreft een manier van denken, gericht op het verhogen van de toegevoegde waarde voor de inwoner en het elimineren van verspillingen. “De inwoner staat centraal” is hierbij het uitgangspunt.

We willen Elizabeth Rot bedanken voor het bieden van nieuwe handvatten en haar enthousiaste wijze van informatie overbrengen.