053 2032 136

Maak kennis met José en Netty

Als een nieuwe collega bij SDO Support start, wijden wij daar graag een nieuwsbericht aan. Inmiddels zijn José en Netty al een tijdje werkzaam voor SDO Support. Dat neemt niet weg dat we u alsnog graag laten kennismaken! Beiden zetten zich in voor de kwaliteitsonderzoeken. Ze reizen door heel Nederland om in gesprek te gaan met inwoners die een maatwerkvoorziening ontvangen vanuit de Wmo. Tijdens dit gesprek halen zij ervaringen op en toetsen de kwaliteit van de voorziening d.m.v. een objectieve schouw.

De kennis en ervaring van José als voormalig locatie directeur in het onderwijs en als beleid- en kwaliteitsfunctionaris gericht op educatie, vormen een belangrijke basis om gedegen onderzoek uit te kunnen voeren. Met haar emphatische en integere houding creëert zij een vertrouwelijke setting binnen het onderzoek. Daarnaast zorgt ze met haar daadkracht en doelgerichtheid voor een effectieve uitvoering.

Ook de jarenlange ervaring van Netty binnen de wetenschap en GGZ vormen een grote meerwaarde in ons team. Netty heeft na haar studie psychologie onder andere gewerkt als wetenschappelijk medewerker op de Universiteit in Twente, therapeut in de neuropsychologie, coach binnen de GGZ en diverse onderzoeken uitgevoerd binnen het Sociaal Domein. Met haar kritische blik en wetenschappelijk inzicht draagt zij bij aan een sterk onderbouwd meetinstrument om kwaliteit te meten in het Sociaal Domein.

We zijn trots dat José en Netty onderdeel uitmaken van ons team!

José Schlepers Onderzoeksmedewerker
Netty Bentvelsen Onderzoeksmedewerker