053 2032 136

Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd 3 november ‘22

Inschrijving geopend vanaf dinsdag 21 juni!

Zoals reeds aangekondigd organiseren wij op donderdag 3 november de tweede editie van de Nationale Bijscholingsdag Administratie Wmo/Jeugd. Het programma voor dit jaar is vastgesteld!
Het belooft weer een mooie dag te worden met leerzame workshops, inspirerende sprekers en tussendoor voldoende tijd om kennis te maken en ervaringen te delen met medewerkers van andere gemeenten. Ook kun je, net als vorig jaar, strijden voor de privacy bokaal. Ben jij degene die het meeste weet rondom privacy, dan neem jij dit jaar de bokaal mee naar het (gemeente)huis.

Nieuw dit jaar is de sponsoring van een sterk maatschappelijk initiatief, namelijk Sheltersuit. Sheltersuit is een wind- en waterdichte jas die getransformeerd kan worden als een slaapzak. Het is een noodoplossing voor daklozen en vluchtelingen. Voor het maken van een sheltersuit worden oude slaapzakken gebruikt. We vragen alle deelnemers een oude slaapzak mee te nemen naar de Nationale Bijscholingsdag, om te doneren aan Sheltersuit. Onder alle deelnemers die een slaapzak doneren, verloten we een cadeaubon.

Hopelijk tot donderdag 3 november! Aanmelden is mogelijk vanaf dinsdag 21 juni a.s.