053 2032 136

Twee ervaren collega’s beschikbaar in onze detacheringspool!

“Het is iedere keer weer leuk om aan een nieuwe opdracht te beginnen bij een gemeente en te kijken hoe je je kennis en vaardigheden in kunt zetten om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen!” Dat is de gedeelde mening van twee van onze ervaren collega’s. Binnenkort sluiten ze hun huidige projecten af. Per 1 september 2019 zijn ze weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten (voor 16-32 uur). Hun specialisaties zijn:

  • Coördinator backoffice/senior backofficemedewerker Wmo/Jeugd
  • Kwaliteitsmedewerker Wmo/Jeugd, gericht op procesgang en data

Coördinator backoffice/senior backofficemedewerker

Deze toegankelijke en assertieve medewerkster heeft inmiddels voor meerdere gemeenten gewerkt (van klein tot groot). Door haar ervaring overziet ze het geheel snel en kan ze direct inspringen op actuele vraagstukken en meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is ze door haar proactieve en resultaatgerichte instelling een duidelijke meerwaarde voor elk team!

Kwaliteitsmedewerker Wmo/Jeugd

Je hebt goede kwaliteitsmedewerkers en héle goede kwaliteitsmedewerkers. Onze beschikbare kwaliteitsmedewerkster behoort tot de laatste categorie! Ze is zeer sterk met data-analyse en BI-tooling, en weet data effectief en efficiënt te gebruiken voor interne controles. Ook kent ze het proces, de praktische uitvoering en de wet- en regelgeving (waaronder de AVG) zeer goed. Kortom: iemand met brede én specialistische kennis, waardoor ze op meerder plekken inzetbaar is en de kwaliteit merkbaar kan verbeteren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

U kunt ons bellen (T 053 203 21 36) of mailen (info@sdo-support.nl) voor meer informatie en het bespreken van uw specifieke wensen. U kunt vragen naar Tessa Gilbers of Carlijn Metternich. We spreken graag met u!

Bericht geplaatst op 15 augustus 2019