053 2032 136

Vacature: Interviewer tevredenheidsonderzoek Wmo begeleiding (16-20 uren)

Voor een project dat dit voorjaar plaatsvindt voor de duur van 4 maanden, zijn we op zoek naar een enthousiaste (beginnend) interviewer! Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te gaan over de begeleiding die zij ontvangen vanuit de Wmo? Heb jij daarnaast kennis en (gespreks)ervaring in het sociale werkveld? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!

Wil jij werken bij een groeiend bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat?
Kennis en ervaring, gecombineerd met boerenverstand en Twentse nuchterheid: dát is SDO Support! We onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis en de hoge kwaliteit die we leveren. Onze mensen vormen ons kapitaal en maken het verschil.

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. Steeds meer gemeenten waarderen de werkwijze van SDO Support. In combinatie met de efficiënte en effectieve oplossingen van onze medewerkers, zorgt dit voor een toenemende vraag naar onze diensten. Om die reden zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven “Interviewer tevredenheidsonderzoek BG Wmo” voor 16-20 uren in de week. Je werkdagen worden in overleg ingepland. In eerste instantie zal je ingezet worden op een project voor de duur van 4 maanden, dat dit voorjaar plaatsvindt. Verlenging na de opdracht is bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Als interviewer word je ingezet om telefonische interviews uit te voeren bij cliënten die begeleiding vanuit de Wmo ontvangen van de gemeente. Daarnaast verricht je bij ons op kantoor planningswerkzaamheden ten behoeve van het onderzoek. Je benadert inwoners telefonisch voor deelname het onderzoek en plant voor jezelf interviews in. Tijdens het interview stel je meerdere vragen over de tevredenheid van de cliënt over de geleverde begeleiding. Dit doe je aan de hand van een semigestructureerde vragenlijst. Een interne training bij SDO Support maakt deel uit van de inwerkperiode. Ook zal een nieuwe medewerker eerst meelopen met een ervaren medewerker.

De activiteiten

  • Telefonisch benaderen van cliënten voor deelname aan het onderzoek
  • Zelfstandig meerdere telefonische afspraken op een dag inplannen en uitvoeren
  • Juist verwerken van gegeven antwoorden op de vooraf bepaalde vragen

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma (we hebben een voorkeur voor iemand met een zorg- of Social Work achtergrond)
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Jij bent communicatief sterk
  • Jij kunt gestructureerd en onder druk werken
  • Jij hebt een flexibele instelling en kunt inventief en zelfstandig optreden
  • Jij gaat integer en diskreet om met vertrouwelijke informatie
  • Je hebt affiniteit met verschillende doelgroepen

Wat hebben wij jou te bieden?
Behalve een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket hebben we je nog meer te bieden. Zo word je opgenomen in een multidisciplinair team van onderzoeksmedewerkers, kun je zelf je voorkeursdagen aangeven en kun je deelnemen aan diverse interne trainingen. Ook wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling in de vorm van coaching gesprekken. En niet onbelangrijk: er is een ontspannen en collegiale werksfeer waarin we een goed gevoel voor humor waarderen.

Sollicitatie & informatie
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 8 april 2024 naar info@sdo-support.nl. Wil je meer weten over SDO Support? Kijk dan op onze website www.sdo-support.nl of bel voor vragen over de vacature met Helmi Vos. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 053 – 203 21 36.