053 2032 136

Training: Inzicht in je eigen werkproces

Tijdens de training gaan we aan de slag met werkprocessen. Elke gemeente organiseert de administratie Wmo/Jeugd op haar eigen manier. Werkprocessen kunnen daarom veel van elkaar verschillen. Toch kunnen we veel van elkaar leren omdat niet altijd elk werkproces logisch is ingeregeld. Je hoort vaak geluiden als “omdat we dat altijd al zo doen”.

Tijdens de training ontvang je informatie over het opstellen van processchema’s. Daarnaast leer je kritisch kijken naar jouw eigen werkprocessen en zoeken we elkaar op om van elkaar te leren. Dit zorgt voor nieuwe inzichten die je kan gebruiken om de administratieve werkprocessen binnen jouw eigen gemeente te optimaliseren. We gaan in subgroepen uiteen waar we de procesonderdelen van elkaar loskoppelen en herstructureren. Je gaat met elkaar in overleg en gaat zelf aan de slag waarbij je het ideale processchema opstelt in een stroomschema.

Aan het einde van de training heb je voldoende handvatten om binnen je eigen gemeente aan de slag te gaan met procesoptimalisatie!

  • 13 September 2023
  • Dagdeel
  • Enschede, Rigtersbleek-Zandvoort 10
  • 210,- excl. BTW
  • Voor medewerkers toegang of administratie Wmo/Jeugdwet (min. 6 deelnemers, max. 12 deelnemers)
Aanmelden