053 2032 136

Opleidingen

24 november 2020

Online kennissessie kwetsbare jeugdigen in de overgangsfase naar volwassenheid

Bent u werkzaam in het Sociaal Domein als Wmo consulent, Jeugd consulent of beleidsadviseur en (in)direct betrokken bij het bieden van passende (vervolg)ondersteuning aan jeugdigen in de fase naar volwassenheid (16-27 jaar)? Dan nodigt SDO Support u graag uit voor de online kennis-sessie kwetsbare jeugd in de overgangsfase naar volwassenheid.

SDO Support toont de uitkomsten van kwalitatief onderzoek naar de ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ก๐จ๐ž๐Ÿ๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ข๐ ๐ž๐ง in de overgangsfase naar volwassenheid en onderzoek naar een ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ ๐ซ๐š๐ฅ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  tussen Wmo- en Jeugdconsulenten. Aan de hand van een concreet stappenplan geeft SDO Support advies voor een passende aanpak in de praktijk. Daarnaast biedt de kennissessie ruimte om ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง met als doel:

“๐‡๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ข๐ง๐  ๐š๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐Ÿ๐š๐ฌ๐ž ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฐ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ข๐”