053 2032 136

Advies

Kennis hou je niet voor jezelf. Kennis deel je. Zeker als het een verbetering oplevert in het sociaal domein. Daarom delen we onze kennis graag. Naast het geven van opleidingen, delen we onze kennis door het geven van advies.

SDO Support Processcan: dé thermometer voor processen in het sociaal domein

Veel gemeenten hebben al profijt gehad van onze processcan. Daarin kijken we naar de processen in de front- en backoffice. In twee dagen toetsen we uw administratie op juistheid, volledigheid, tijdigheid, doelmatigheid en efficiency. Welke processen zijn op orde en waar valt een verbeterslag te maken? Wij geloven erin dat elke gemeente verbeterkracht in zich heeft. Die spreken wij graag aan.

Oplossingen die voor úw gemeente werken

We kijken graag samen met u wat haalbaar is. Wat wilt u zelf doen en waar wilt u graag hulp bij hebben? Samen komen we tot de beste oplossingen, oplossingen die voor úw gemeente werken. Onze adviezen zijn toegesneden op uw situatie, omdat iedere gemeente uniek is.

Praktisch en daadkrachtig

Onze projectmanagers gaan verder dan hun uitvoerdersrol en maken gebruik van hun ervaring, bijvoorbeeld bij andere gemeenten. Als het nodig is delen ze hun kennis en voorzien ze de organisatie van advies, bijvoorbeeld aan beleidsmakers. Zo weten zij de verbinding te maken tussen theorie en praktijk. En dat werkt!

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van advisering? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen (T 053 203 21 36) of mailen (info@sdo-support.nl) voor meer informatie. Voor een antwoord op uw specifieke vragen kunt u vragen naar Carlijn Metternich. We spreken graag met u!