053 2032 136

SDO Support is specialist in het sociaal domein, ook als het om het uit- en doorlenen van personeel gaat.

Medewerkers met ervaring in het sociaal domein

Achterstanden door ziekte, een organisatiewijziging of het uitvoeren van incidentele werkzaamheden: er kunnen vele redenen zijn waarom een gemeente zit te springen om extra medewerkers. Het inlenen van personeel kan dit probleem vaak oplossen, maar het is wel zo prettig als deze mensen ervaren zijn in het sociaal domein. SDO Support kan aan deze vraag voldoen. Wij detacheren eigen medewerkers en selecteren ervaren zzp’ers die we aan u doorlenen.

Wanneer u medewerkers via ons inleent, geven we een aantal garanties. Onze medewerkers zijn:

  • ervaren in het sociaal domein;
  • direct inzetbaar (dus geen inwerktijd);
  • goed opgeleid;
  • bekend met de veel voorkomende applicaties;
  • specialist in hun vakgebied;
  • goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen.

Een goede match voor alle functies

SDO Support bemiddelt voor bijna alle functies in het sociaal domein. Of uw gemeente nou behoefte heeft aan een projectleider, kwaliteitsmedewerker, business controller of administratief medewerker: wij helpen u graag met een passende match. Onze professionals zijn ervaren binnen de Wmo en Jeugdwet. Iedereen heeft een brede en actuele kennis, is flexibel en werkt nauwkeuring.

Onderaan deze pagina staan een aantal profielen van medewerkers die wij aanbieden, maar dat is slechts een kleine greep uit ons totale aanbod. U kunt altijd contact met ons opnemen en uw wensen kenbaar maken. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek naar de juiste match.

Wij zetten graag een stapje extra

De mensen die wij detacheren of doorlenen hebben plezier in hun werk en gaan dan ook graag bij uw gemeente aan de slag. In de praktijk doen zij veel kennis op. Deze kennis willen ze graag optimaal benutten en delen. Door hun ervaring bij diverse gemeenten, voelen zij zich snel thuis en verrassen u graag met slimme oplossingen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u een uitgebreide beschrijving van wat er allemaal mogelijk is voor detachering en opleiding? Download dan hier onze factsheet.

U kunt ons ook bellen (T 053 203 21 36) of mailen (info@sdo-support.nl) voor meer informatie en het bespreken van uw specifieke wensen. U kunt vragen naar Tessa Gilbers of Carlijn Metternich. We spreken graag met u!