053 2032 136

Detachering & Opleiding

Achterstanden door ziekte, verlof of een organisatiewijziging. Zomaar een paar redenen waardoor u zit te springen om extra handen. Maar waar haalt u zo snel medewerkers vandaan die ervaren zijn in het sociaal domein? Wij helpen u graag.

Aan het werk!

Wij hebben plezier in ons werk en gaan dan ook graag bij uw gemeente aan de slag. Door onze ervaring bij diverse gemeenten, voelen wij ons snel thuis en verrassen u graag met slimme oplossingen. Zo neemt SDO Support u niet alleen werk uit handen, maar dragen we eraan bij dat uw organisatie effectiever gaat werken.

Kennis omzetten in daadkracht

In de praktijk doen wij veel kennis op. Deze kennis willen we graag optimaal benutten en delen met gemeenten. Op deze manier werken wij aan een sterk sociaal domein. Dit kan tijdens een detachering, maar we kunnen dat ook doen in de vorm van het geven van een opleiding. Zo zorgen we samen dat ook uw gemeente grip heeft op het sociaal domein.

Eenvoudig de kwaliteit verbeteren

Nieuwe kennis zorgt voor nieuwe ervaringen in je werk. En nieuwe ervaringen leiden weer tot nieuwe kennis. Als je dit gegeven gebruikt om verbeteringen door te voeren, spreken we van kenniscirculatie. Door deze circulatie kun je continu je werk verbeteren. Het is een eenvoudige manier van denken die een wezenlijk verschil maakt bij kwaliteitsverbetering. Bij SDO Support werken we op deze manier. En dat kan ook bij uw gemeente.

Voor welke functies detacheren wij?

Onze professionals zijn ervaren binnen de (administratieve) processen in de Wmo en Jeugdwet. Zij hebben een brede en actuele kennis, zijn flexibel en werken nauwkeuring. Hieronder ziet u een aantal functieprofielen die wij aanbieden. Uiteraard horen wij het graag wanneer u specifieke wensen heeft. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Wilt u een beeld krijgen van hoe wij te werk gaan? Dat kunt u lezen op de pagina in de praktijk.

Uniek in Nederland: de Academie Sociaal Domein

Wij willen dat onze medewerkers goed getraind aan het werk gaan. En blijven. Daarom hebben we bij SDO Support de Academie Sociaal Domein opgericht. Al onze medewerkers maken hier gebruik van: zowel nieuwe als ervaren medewerkers. Nieuwe medewerkers leiden we op binnen de Academie Sociaal Domein. Daarna doen ze onder begeleiding van ervaren krachten werkervaring op. Pas als wij tevreden zijn over de kwaliteit van hun werk, gaan we onze mensen detacheren.

Ervaren medewerkers delen binnen de Academie Sociaal Domein hun ervaringen uit de praktijk en de kennis die ze opdoen bij bijvoorbeeld bijeenkomsten als de klankbordgroep en referentiegroep iWmo en iJw van Zorginstituut Nederland. Wil uw gemeente ook gebruik maken van onze Academie Sociaal Domein? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Wilt u een uitgebreide beschrijving van wat er allemaal mogelijk is voor detachering en opleiding? Download dan hier onze factsheet.

U kunt ons ook bellen (T 053 203 21 36) of mailen (info@sdo-support.nl) voor meer informatie. Voor een antwoord op uw specifieke vragen kunt u vragen naar Tessa Gilbers. We spreken graag met u!